Reset Password

Your search results
24 enero, 2024

Passos essencials en rebre una casa amb problemes No entris en pànic!

Published on 24 enero, 2024 by ecomunitats

Adquirir una propietat és emocionant, però de vegades, en rebre les claus de la teva nova llar, et trobes amb sorpreses desagradables. No entris en pànic; enfrontar-te als problemes amb calma i determinació és clau per resoldre qualsevol situació. A Ecomunitats et guiarem a través dels passos essencials per bregar amb problemes a la teva nova casa.

➔ Realitza una inspecció detallada
Abans de desempaquetar, fa una inspecció exhaustiva. Anota qualsevol problema, des d’esquerdes a les parets fins a fuites al sostre, documentar tot t’ajudarà a tenir un panorama clar de la situació.
➔ Comunica els problemes al venedor
Un cop identificats els problemes, parla immediatament amb el venedor. És essencial ser clar i detallat a la teva comunicació per evitar malentesos. Moltes vegades, els venedors estan disposats a abordar els problemes per mantenir una transacció amb èxit.
➔ Revisa el contracte de compra
Examina detingudament el contracte de compra. Alguns contractes contenen clàusules relacionades amb reparacions o problemes a la propietat i aquestes clàusules podrien especificar com s’abordaran els problemes i qui assumirà la responsabilitat.
➔ Consulta professionals
Si els problemes són significatius, és recomanable consultar professionals. Contractar un inspector d’habitatges o un expert a l’àrea específica del problema et brindarà una avaluació precisa i una base sòlida per a les negociacions.
➔ Negociació justa
Basant-te en els informes dels professionals, negocia de manera justa amb el venedor. Pot ser necessari ajustar el preu de compra o acordar reparacions abans de tancar la transacció. La clau és arribar a un acord que sigui acceptable per a totes dues parts.
➔ Considera solucions alternatives
Si les negociacions no són fructíferes, considera solucions alternatives, com ara un crèdit de tancament o un fons de retenció. Aquestes opcions permeten que la transacció avanci mentre s’aborden els problemes pendents.
➔ Prepara un pla d’acció
Un cop assolit un acord, prepara un pla d’acció per abordar els problemes. Organitza els contractistes, planifica les reparacions i assegura’t que tot estigui en ordre abans de mudar-te.

A Ecomunitats entenem que la compra d’una casa amb problemes pot ser desafiant, però amb una actitud proactiva i passos curosos, pots convertir la teva nova llar al refugi que sempre vas somiar. No entris en pànic, actua amb determinació i fes que la teva nova llar sigui un lloc on puguis construir records duradors.

Category: Novedades

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Contactar ahora

    1. Responsable de los datos: eComunitats
    2. Finalidad de los datos: Solicitud de información de servicios y precios.
    3. Almacenamiento de los datos: Base de datos alojada en eComunitats.
    4. Derechos: En cualquier momento puedes limitar, recuperar y borrar tu información.

  • Buscar inmueble

Abrir chat