Reset Password

Your search results
15 noviembre, 2023

Decoració d’hivern: Aprofita la màgia de les espelmes

Published on 15 noviembre, 2023 by ecomunitats

La decoració d’hivern és una oportunitat per infondre calidesa i màgia a casa teva. Una forma encantadora d’aconseguir-ho és mitjançant l’ús de veles. Les espelmes evoquen una sensació acollidora i romàntica, perfecta per a la temporada hivernal. A Ecomunitats t’oferim algunes idees per aprofitar al màxim la màgia de les espelmes a la teva decoració d’hivern.

❖ Centres de taula festius
Les espelmes poden ser el punt focal de la taula. Col·loca espelmes altes en canelobres elegants o en petites llanternes de vidre i afegeix branques de pi, pinyes i baies vermelles per donar un toc festiu.
❖ Espelmes aromàtiques
Tria espelmes amb aromes hivernals, com ara canyella, vainilla o pi. L’aroma càlida i reconfortant omplirà la llar d’una sensació acollidora.
❖ Espelmes flotants
Omplir un recipient amb aigua i col·locar espelmes flotants a la part superior, és una manera de crear un ambient màgic i serè, ideal per a les nits hivernals.
❖ Canelobres de gel
Omple motlles per a gel amb aigua i col·loca una petita espelma al centre. Després de congelar, tindràs canelobres de gel únics per decorar el teu porxo o jardí.
❖ Espelmes en fanals de vidre
Col·loca espelmes dins de fanals de vidre decoratius, aquests fanals protegeixen les espelmes del vent i afegeixen un toc rústic a la teva decoració.
❖ Canelobres a la finestra
Col·loca canelobres amb espelmes a les teves finestres, per aconseguir un encant clàssic, alhora que il·lumines la teva llar des de l’exterior.
❖ Camins d’espelmes
Crea camins de veles al teu jardí o entrada. Al capvespre, la llum titil·lant de les espelmes transformarà el teu espai exterior en un racó màgic.
❖ Espelmes a la taula de cafè
Col·loca espelmes a la taula de cafè de la sala d’estar, la seva llum suau i tènue proporciona un ambient perfecte per a les nits fredes.

És fonamental prendre sempre precaucions en utilitzar espelmes, com no deixar-les desateses i col·locar-les lluny de materials inflamables. La decoració d’hivern amb espelmes pot aportar un toc màgic i acollidor a casa teva, creant un ambient perfecte per gaudir de la temporada de fred.

Category: Novedades

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Contactar ahora

    1. Responsable de los datos: eComunitats
    2. Finalidad de los datos: Solicitud de información de servicios y precios.
    3. Almacenamiento de los datos: Base de datos alojada en eComunitats.
    4. Derechos: En cualquier momento puedes limitar, recuperar y borrar tu información.

  • Buscar inmueble

Abrir chat